Comenzi Pizza: 0754.42.42.42 / 0348.41.41.41, orele 08.00-24.00
Comenzi Catering: 0348.430.999, orele 08.00-18.00

Cum comand?

Cum comand off-line (telefonic)?

Folositi numarul de telefon pus la dispozitie in cadrul site-ului (0754.42.42.42), pentru a face comanda. Un operator va prelua comanda dumneavostra.

Cum comand on-line?

La intrarea in magazinul nostru virtual vi se aloca automat un cos de cumparaturi. In acest cos puteti adauga produsele pe care le doriti prin apasarea pe link-ul "adauga" corespunzator fiecarui produs din sectiunea de PIZZA sau CATERING. In cazul in care nu mai doriti un produs care se afla deja in cos, in pagina de vizualizare a continutului cosului puteti elimina acel produs prin simpla apasare pe butonul rosu cu x. Dupa ce ati decis care sunt produsele pe care doriti sa le comandati, va trebui sa lansati comanda. Pentru aceasta trebuie sa completati toate datele in formularul de comanda. Dupa lansarea comenzii, un operator va va suna (in maxim 30 de minute) pe numarul introdus in formularul de comanda. Orice detalii ulterioare asupra comenzii puteti sa le spuneti operatorului prin telefon. ATENTIE! Introducerea gresita a datelor duce la anularea comenzii.

Cum platesc?

Deocamdata va punem la dispozitie doar plata la livrarea produselor, disponibila pentru persoane fizice si juridice. In functie de dorinta clientilor nostri, cu precadere in cazul persoanelor juridice si/ sau a activitatii de catering, plata se poate face conform prevederilor unor conventii sau contracte (vezi punctul 6 - Cum ne contactati pentru comenzi prin contract).

Cum aleg un produs?

Alegerea unui produs este foarte simpla: Alegerea produsului se face navigand prin domeniile si subdomeniile pe care sunt ordonate produsele. Domeniile sunt afisate pe pagina de PIZZA si pe pagina de CATERING. La click pe unul din domenii se vor afisa produsele corespunzatoare.

Care este suma minima a unei comenzi?

Suma minima pentru ca o comanda sa fie lansata este de 30 Lei (300.000 Lei vechi). ATENTIE! Fiecare comanda este adusa la dumneavoastra gratuit!

Cum ne contactati pentru comenzi prin contract ?

Pentru orice fel de intrebari cu privire la produsele noastre, sau la alte posibilitati de colaborare, puteti folosi pagina CONTACT, de unde puteti alege metoda preferata:

  • Telefon - 0348 41 41 41
  • E-mail din afara site-ului nostru cateringpizza@gmail.com
  • Formularul pe care vi-l punem la dispozitie in aceasta pagina de CONTACT